Web Analytics Made Easy - Statcounter

دفاع > امنیت - همشهری آنلاین:
رئیس سازمان صنایع دریایی گفت: تا پایان امسال موتور ملی با قدرت ۱۳۰۰ اسب بخار در حوزه دریا به بهره‌برداری می رسد.

به گزارش روابط عمومی وزارت دفاع، امیر دریادار امیر رستگاری مدیرعامل سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در مراسم آغاز طرح تحول صنعت دریایی کشور مبتنی بر اقتصاد مقاومتی با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت اظهار داشت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و حمایت از کالای ایرانی و براساس مصوبات نهمین جلسه شورای عالی صنایع دریایی کشور به ریاست معاون محترم اول رئیس جمهور در خصوص جایگزینی شناورهای استیجاری سکوهای نفتی و شناورهای مورد نیاز سازمان بنادر و دریانوردی، سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع تولید و ساخت تعدادی از شناورهای مرتبط با وزارت نفت و سازمان بنادر و دریانوردی را در دستور کار قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه براساس این طرح، بهینه سازی ناوگان حمل و نقل کالا و فراوردهای نفتی، نوسازی شناورهای خدمات بندری و امداد و نجات سازمان بنادر و دریانوردی با شناورهای ساخت داخل مطابق با سند راهبردی 10 ساله صنعت دریایی اجرایی خواهد شد، افزود: با اجرای این طرح ضمن جلوگیری از خروج صدها میلیون دلار ارز از کشور، اشتغالزایی پایدار، کاهش تهدیدات ناشی از خروج شناورهای استیجاری خارجی در زمان تحریم، ارتقا توان تولید داخل، توسعه فناوری های نوین دریایی و بومی سازی زنجیره تامین را در پی خواهد داشت.

مجله چهره‌های دفاعی ایران | مجله نهادهای دفاعی ایران | مجله تجهیزات دفاعی ایران

رستگاری با بیان اینکه امروز با دستور وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت همزمان این طرح در صنایع شهید درویشی در بندرعباس، صنایع شهید تمجیدی در بندرانزلی و صنایع شهید توحیدی در تهران آغاز شد، تصریح کرد: براساس طرح تحول صنعت دریایی کشور مبتنی بر اقتصاد مقاومتی نسبت به ساخت تمام شناورهای مورد نیاز کشور در رفع هر گونه وابستگی اقدام خواهد کرد.

وی با بیان اینکه سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع جزو پیشروترین سازمان های صنعت دریایی کشور در اجرای طرح تحول صنعت دریایی کشور مبتنی بر اقتصاد مقاومتی است، اظهار داشت: سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع از 9 مدل شناورهای ارجاع شده به این سازمان، کار طراحی مفهومی، مقدماتی و مهندسی سه نوع یدکش 1600 اسب بخار، آتش خوار آلومینیومی و شناور پشتیبانی و خدمات سکوی فراساحل را آغاز کرده است.

مدیرعامل سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع با قدردانی از معاون اول رئیس جمهور و وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت برای ایجاد فرصت و بستر برای تولید شناورهای مورد نیاز کشور و جایگزینی با شناورهای استیجاری تاکید کرد: با اجرای طرح تحول صنعت دریایی کشور سالانه از خروج صد میلیون دلار ارز بابت اجاره شناورهای استیجاری جلوگیری می شود.

وی ایجاد اشتغال، خلق ثروت، ارتقاء توان صنعتی تولید داخلی، توسعه فناوری های نوین دریایی، بومی سازی شناورها و بومی سازی تجهیزات دریایی را از مزایای ارجای طرح تحول صنعت دریایی برشمرد و گفت: امروز ان شاالله نقطه عطفی در تحول صنعت دریایی کشور خواهد بود.

رستگاری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توانمندی این سازمان در حوزه ساخت و طراحی شناور‌های مختلف و تامین نیاز‌های داخلی اظهار داشت: امروز سازمان صنایع دریایی با دارا بودن دفاتر طراحی، مسئولیت طراحی و ساخت شناور‌های سطحی، زیرسطحی، شناور‌های اثرسطحی، هواناو و شناور‌های پرنده، شناور‌های تندرو، دفاتر طراحی موتور‌های دیزلی و بنزینی، دفتر طراحی سامانه‌های انتقال قدرت و همچنین دفتر طراحی سامانه‌های پیش‌برنده را در اختیار دارد و در حوزه‌های مختلف شناوری مشغول به فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع تصریح کرد: این سازمان دارای مراکز توسعه فناوری مربوط به سازه‌های مختلف کامپوزیتی، ساز‌ه‌های فولادی، سازه‌های آلومینیومی، سامانه‌های هوشمند، مرکز توسعه فناوری رانش الکتریکی، و... است.

رئیس سازمان صنایع دریایی با بیان اینکه این سازمان افتخار دارد علاوه بر مسئولیت ساخت شناور‌های نیرو‌های دریایی قدرتمند کشور تاکنون بیش از ۱۸۰ فروند شناور غیرنظامی را طراحی و در اختیار متقاضیان قرار دهد، خاطرنشان کرد: امروز افتخار داریم که علاوه بر طراحی انواع پلتفرم‌ها و شناور‌ها، در حوزه تامین زنجیره سامانه‌های حساس و گلوگاهی ورود و موتور ۹۰۰ اسب بخار را تولید کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه سازمان صنایع دریایی موفق شده موتور‌های دیزلی را تبدیل به دیزل‌های دریایی کند و از ۳۵۰ اسب بخار به قدرت ۵۰۰ اسب بخار برساند، گفت: با بهره گیری از همین توان توانسته ایم ژنراتور ۳۱۲ کیلو وات را تولید و امروز این ژنراتور مورد استفاده متقاضیان قرار گرفته است.

رئیس سازمان صنایع دریایی با بیان اینکه تا پایان امسال موتور ملی با قدرت ۱۳۰۰ اسب بخار در حوزه دریا به بهره برداری می رسد، ادامه داد: امروز در ساخت گیربکس ترکیبی نیز به خودکفایی رسیده‌ایم و توانسته‌ایم سامانه انتقال قدرت و گیربکس را تا توان پنج هزار اسب بخار در کشور نوسازی کنیم.

وی با بیان اینکه در حوزه پیش‌برنده‌ها نیز تمامی قطعات اعم از پروانه‌های ثابت و متحرک، انواع شفت‌های تو پُر و تو خالی توسط متخصصان صنایع دریایی بومی‌سازی شده است، خاطرنشان کرد: امروز می‌توانیم نیاز کشور را در حوزه شفت و پروانه صد در صد پاسخگو باشیم.

رستگاری با بیان اینکه امروز تمامی کابل‌های دریایی و زیردریایی در کشور تولید می‌شود، تصریح کرد: بحمدالله با همکاری سازمان‌های مرتبط با وزارت دفاع در ساخت دیگر سامانه‌های شناوری نیز به خودکفایی رسیده ایم.

بعد از سخنرانی رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع، توسط وزیر صنعت، معدن و تجارت طرح تحول صنعت دریایی کشور مبتنی بر اقتصاد مقاومتی رونمایی و دستور عملیات ساخت شناورهای ارجاعی به وزارت دفاع همزمان در صنایع شهید درویشی در بندرعباس، صنایع شهید تمجیدی در بندرانزلی و صنایع شهید توحیدی در تهران صادر شد.

در همین زمینه: وزیر دفاع از‌ حلب و پایگاه نیروهای واکنش سریع مدافع حرم بازدید کرد مجاهدت مدافعان حرم مانع تحقق اهداف نظام سلطه شد امیر حاتمی از وضعیت دفاعی کشور به مجلس گزارش داد

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۱۶۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌این فعال حوز صنعت پتروشیمی با اشاره به سهم کمتر از 6 درصدیِ هوش مصنوعی در صنایع کشور، از تولید سامانه‌هایی برای پایش هوشمند صنعت نفت و گاز و پتروشیمی خبر داد و گفت: با توجه به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه هوشمندسازی صنایع کشور، این امکان فراهم شده تا حفظ داده‌های بومی و امکان گسترش ضریب نفوذ هوش مصنوعی به صنایع کشور افزایش یابد.

بگفته جلیل سبحانی در سالهای اخیر، هوش مصنوعی به طور گسترده‌ای برای مسائل بهینه‌سازی در صنعت اکتشاف و تولید نفت و همچنین در مجتمع‌های پتروشیمی به کار گرفته شده است، بااین حال کشور ما به عنوان یک کشور نفت‌خیز و یکی از قطب‌های پتروشیمی جهان، هنوز آن چنان که باید و شاید در این زمینه ورود نکرده است.

بگفته این مدیر شرکت دانش‌بنیان، امروزه روش‌های هوش مصنوعی به چهار دسته اصلی؛ شامل الگوریتم‌های تکاملی، هوش ازدحامی، منطق فازی و شبکه‌های عصبی مصنوعی طبقه‌بندی می‌شوند و ترکیبی از تکنیک‌های مختلف هوش مصنوعی می‌تواند با موفقیت برای حل مسائل مهم بهینه‌سازی و دستیابی به راه حل‌های بهتر در صنایع پتروشیمی استفاده شوند.

جلیل سبحانی معتقد است؛ هوش مصنوعی قادر است توانمندساز واقعی برای پروژه‌های نفت و گازی با ارائه کاربردهای متعدد ارائه کند که از آن جمله می‌توان به کاهش هزینه‌های تولید محصولات، مدیریت مصرف انرژی، افزایش بهره‌وری و همچنین نیاز به پردازش‌های پیشرفته هوشمند در مراحل و فرآیندهای مورد استفاده در صنعت تولید مواد شیمیایی اشاره کرد.

این کارآفرین و فعال اقتصادی، با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر، بسیاری از مجتمع‌های پتروشیمی جهان با هدف افزایش کارآیی عملیاتی، کاهش هزینه‌ها و بهبود رضایت مشتری و همچنین کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای از هوش مصنوعی بهره گرفته‌اند، می‌گوید: صنعت پتروشیمی ایران هم ناگزیر است از هوش مصنوعی بهره بگیرد و باتوجه به اثرات مثبتی که این مسئله در پی خواهد داشت، باید بخشی از سرمایه‌گذاری‌های جدید مجتمع‌های پتروشیمی معطوف به حوزه هوش مصنوعی و ارتقاء این دانش جدید باشد.

جلیل سبحانی ورود صنعت نفت و گاز پتروشیمی به حوزه هوش مصنوعی را یک اقدام سودمند برای کشور می‌داند و می‌گوید: ورود صنعت نفت و گاز و پتروشیمی به این حوزه، می‌تواند به عنوان یک موتور پیشران، ضریب نفوذ هوش مصنوعی در ایران را متحول کند.

جلیل سبحانی به گزارش مجمع جهانی اقتصاد در نقشه راه صنایع شیمیایی اشاره می‌کند و می‌گوید با توجه به این گزارش، هوش مصنوعی می‌تواند حداقل در پنج حوزه سطوح بالاترِ کارآیی و بهره‌وری از طریق بهینه‌سازی عملیاتی، افزایش مزایای رقابتی و کاهش هزینه‌های نوآوری از طریق دیجیتالی شدن، مدیریت داده و آنالیز اطلاعات با هدف درک بهتر از نیازهای مشتری و بنابراین بهینه‌سازی پیشنهادها متناسب با نیازهای مشتری، تأثیر بر نیروی کار و تغییرات در ارائه پاسخ به نیازها بر اساس تعریف اکوسیستم دیجیتال و زنجیره تأمین نوین بر روی صنایع شیمایی اثرگذار باشد.

این مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان معتقد است طبق تعاریف جهانی صنعت نسل چهارم، صنعتی است که از سیستم‌ها و بسترهای دیجیتال و خودکار و با ارتباط «وایرلس» در کنار فناوری‌هایی نظیر هوش مصنوعی‌ در فرآیندها و سازوکارها حداکثر استفاده را می‌برد و بر این اساس صنایع نفت و گاز و پتروشیمی ایران برای ماندگاری در بازار راهی جزء ورود به نسل چهارم این صنایع ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع تعهد ارزی مانع صادرات صنایع کنسرو
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره «نتایج رویارویی دو قدرت اتمی»
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • با نواده پژو ۴۰۵ معروف آشنا شوید /عکس
  • رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟ (فیلم)
  • جذاب‌ترین موستانگ‌های شلبی تاریخ، از 1967 تا 2022 (+عکس)